PÄKÄPAIMENEN ME UUTISET KOIRAT KASVATIT PENNUT KUVAT LINKIT YHTEYSTIEDOT


UUTISET


Vuoden 2017 uutiset | Vuoden 2016 uutiset16.3.2018

Päivitellään vain pikaisesti viimeisiä uutisia.

Bingo kävi röntgenissä tiistaina ja mahassa laskettiin asukkeja olevat peräti seitsemän! Alle viikko kärvistelyä mammalla edessä ja sitten maha kevenee. B onkin varsin rauhallinen jo, lenkit ovat lyhyitä ja rauhallisia. Ruokaa B saa kolme kertaa päivässä, vaikka sekin on Bingen mielestä ihan liian vähän! Bingon ja JAS:n pennuille on nyt tehty myös pentublogi, jonne tulee videot ja muut kuulumiset tasaiseen tahtiin. Kuvagalleria tehdään sitten kun on kuvattavaa materiaalia ulkona.

Lauran mukaan myös Kikka vaikuttaa tiineeltä. Kikkaa ei ultrata, kyllä se tiineys näkyy pian jo ihan päällepäinkin. Kikka hävisi mm. yksi päivä lenkillä ja tuli kala suussa takaisin. Oli siis löytänyt jäältä jonkun pilkkijän saaliin ja vähän herkutellut. Myös Kikka menee röntgeniin lähempänä h-hetkeä.

Ja jottei unohdeta muita meidän ihania, niin Chico (PP Käsittämätön Kone) kävi Maaritin ohjaamana ensimmäisissä rally-tokokisoissa ja nappasivat (nopeimmalla ajalla!) 99p.! Paljon onnea taitavat!


27.2.2018

Uutiset laahaa pahasti perässä kun tekninen tuki ei tehnyt 2018 osiota minulle.

Ensimmäisenä tietysti pentu-uutisia, Bingo astutettiin tammikuussa JAS:lla ja on ultrattu tiineeksi! Kolmisen viikkoa vielä odotusta jäljellä. Kenon pentusuunnitelmat eivät menneet odotusten mukaisesti, jätin sen käyttämättä silmistä löytyneen keratiitin takia. Päädyin käyttämään Kikkaa ja Kikka astutettiin Boogiella pari viikkoa sitten. Tämän päivän kuulumisten perusteella Kikka vaikuttaa tiineeltä, joten huhtikuun puolivälissä toivottavasti odotellaan sitten myös Kikan pentuja!

Tulosrintamalla ainakin Urho (PP Luojan Lykky) sai RTK2 tittelin vuoden lopussa, onnea! Tämän lisäksi Urho on Tamskin vuoden rallytokotulokas! Agirintamalla nollia ovat tehneet KK-sisarukset Chhaina (PP Korkojen Kera), Jokru (PP Kahta Kauheampi) ja Bingo (PP Käry Kävi)! Hienoa ja onnea!

MM-pennuista kisauran agilityn puolella aloitti ensimmäisenä Pätkä (PP Muutkin Mokaa) ja heti nolla ja LUVA taskuun! Onnea!

Vietimme myös kasvattipäivää tammikuun alussa, tällä kertaa Nose workin parissa. Oli huippu päivä (ja seura!) ja jatkossakin tulee olemaan kyseinen laji meidän valikoimassamme kasvattipäivillä.